Експерти: Ринок в очікуванні рішення МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти: Ринок в очікуванні рішення МВФ

Фондовий ринок
2399
Сьогодні фондові ринки по усьому світу знижують активність після бурхливого зростання у вівторок і середу, однак український індекс ПФТС по декількох угодах виріс на 1,5%. На широкому ринку активності майже не спостерігалося, що стало основною перешкодою для будь-кого істотного відскоку. Про це повідомили експерти компанії Foyil Securities.
На їхню думку, учасники ринку затаїлися в очікуванні рішення МВФ щодо виділення другого траншу стабілізаційного кредиту, від якого значною мірою буде залежати майбутнє української економіки.
"Ми вважаємо, що МВФ не стане піддавати українську економіку додатковим ризикам і у швидкому майбутньому ухвалить рішення щодо виділення коштів. При позитивному результаті український фондовий ринок повинен відскочити до рівнів, зафіксованих на початку цього року, а CDS упаде до більш низьких позначок. У середу обсяг торгів склав близько 770 тис. гривень без урахування "технічних" угод. Найбільш торгованим емітентом виявилася компанія "Укрнафта" із шістьома угодами. На широкому ринку брокери здійснили 31 операцію з паперами 14 компаній. Сьогодні на ПФТС ми очікуємо повторення вчорашньої ситуації", - відзначають експерти.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас