Наливайченко: ГПУ контролюватиме діяльність СБУ в справі про приналежність 11 млрд куб. м газу в українських ПХГ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Наливайченко: ГПУ контролюватиме діяльність СБУ в справі про приналежність 11 млрд куб. м газу в українських ПХГ

Енергетика
367
Генеральна прокуратура контролюватиме діяльність Служби безпеки України в справі про приналежність 11 млрд куб. м газу в українських ПХГ. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова СБУ Валентин Наливайченко.
За словами В.Наливайченко, від ГПУ був визначений один із заступників генерального прокурора, який контролюватиме діяльність СБУ в кримінальних справах відносно НАК "Нафтогаз України".
Голова СБУ відзначив, що його відомство "забезпечить законність у всіх питаннях, пов'язаних з розслідуванням і з визначенням права власності (на газ)".
"У нас є два офіційні звернення від двох компаній відносно права власності на 11 млрд куб. м газу. Служба безпеки сприятиме рішенню цього питання", - підкреслив він.
Крім того, В.Налівайченко спростував інформацію про нібито усунення першого заступника голови СБУ Валерія Хорошковського від розслідування кримінальної справи відносно "Нафтогазу".
"Це абсолютно не відповідає дійсності", - сказав глава СБУ.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас