Третина американців через кризу погано спить — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Третина американців через кризу погано спить

256
Третина американців мають проблеми зі сном через економічну кризу, говорять результати дослідження Національного Фонду Сну.
У порівнянні з рівнем 2001 року, число жителів США, які переживають проблеми зі сном, виросло на 13%. За цей же період часу виросло число американців, які сплять мало (менше шести годин) - з 13% до 20% і скоротилося число тих, хто спить досить (8 годин і більше) - з 38% до 28%.
Нестача сну приводить до численних проблем. люди, що висипаються, краще працюють і правильніше харчуються. Крім того, недосип прямо загрожує життю: приблизно 28% опитаних Фондом водіїв хоча б раз засипали за кермом протягом попереднього року.
За оцінками Національної Комісії з Розладів Сну, недосип американців щорічно обходиться економіці США в $150 млрд. - більша частина цієї суми заснована на підрахунках зниження рівнів продуктивності праці і результатів впливу стресу.
За даними компанії Marketdata, розміри "індустрії сну" у США оцінюються в $23.7 млрд. У цю суму входять обсяги продажів подушок, ковдр, ліжок, снодійного, каганців.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас