Moody's може знизити рейтинги "Нафтогазу України" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's може знизити рейтинги "Нафтогазу України"

Енергетика
187
Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service помістило під спостереження для можливого зниження корпоративний рейтинг Національної акціонерної компанії (НАК) "Нафтогаз України" в іноземній валюті "B1", повідомляється в прес-релізі агентства в середу.
Такі дії відбулись слідом за недавнім рішенням агентства поставити ключові рейтинги України на перегляд з можливим зниженням, відзначають в Moody's.
Згідно з повідомленням, український держхолдинг останнім часом збільшив свою залежність від державної підтримки. При цьому нинішня політична напруженість і погіршення економічних умов у країні можуть утруднити надання урядом своєчасної підтримки НАК "Нафтогаз України".
Як повідомлялося, наприкінці лютого 2009 року Moody's поставило наступні ключові рейтинги України на перегляд з можливим зниженням: зобов'язання в національній і іноземній валюті (поточний рейтинг "В1") і стелі по бондах в іноземній валюті (поточний рейтинг "Ва3") і банківських депозитах (поточний - "В2"). Пізніше Moody's також допустило зниження рейтингів низки українських банків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас