ПФ вирішив достроково розірвати договори на виплату пенсій і грошової допомоги з 5 банками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПФ вирішив достроково розірвати договори на виплату пенсій і грошової допомоги з 5 банками

1529
Пенсійний фонд вирішив достроково розірвати договори щодо виплати пенсій і грошової допомоги з 5 банками: "БІГ Енергія", "Надра", Укрпромбанк, "Київ", Одеса-Банк. Про це говориться в повідомленні ПФ.
"Достроково розірвати договори на обслуговування пенсіонерів і виплату пенсій і грошової допомоги з ВАТ "Банк "БІГ Енергія", ВАТ КБ "Надра", ТОВ "Укрпромбанк", АКБ "Київ", ЗАТ АКБ "Одеса-Банк", - говориться в повідомленні.
ПФ також вирішив у випадку виявлення фактів неналежного обслуговування банками пенсіонерів припиняти фінансування виплати пенсій через такі фінустанови.
Крім того, Пенсійний фонд укладе на термін до 1 січня 2010 року договори щодо надання послуг з виплати пенсій і грошової допомоги з наступними банками: "Південний", Полтава-Банк, "Меркурій", Чорноморський банк розвитку та реконструкції, "Юнекс", Сведбанк, БТА Банк, "Базис", Український професійний банк, Терра Банк.
Із ще однією фінустановою - Промінвестбанком - ПФ вирішив продовжити співробітництво щодо виплати пенсій і грошової допомоги до 1 січня 2010 року.
Як повідомляло агентство, наприкінці 2008 року Пенсійний фонд вибрав 75 банків для виплати пенсій і грошової допомоги в 2009 році.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас