Мінфін: Офіційні переговори з Росією та іншими країнами щодо залучення кредитів будуть початі після відновлення співробітництва з МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін: Офіційні переговори з Росією та іншими країнами щодо залучення кредитів будуть початі після відновлення співробітництва з МВФ

Кредит&Депозит
284
Офіційні переговори з Росією та іншими країнами щодо залучення кредитів для фінансування дефіциту державного бюджету України в 2009 році, будуть початі після поновлення співробітництва з Міжнародним валютним фондом (МВФ), повідомив перший заступник міністра фінансів Ігор Уманський.
"На сьогодні з Росією, як і з іншими країнами, ми не ведемо офіційних переговорів щодо залучення коштів. Більшість країн, і це абсолютно нормальна практика, будуть проводити ці переговори тільки після поновлення програми з Міжнародним валютним фондом", - сказав він.
І.Уманський також спростував чутки про те, що ці, можливо, залучені кошти будуть направлені на закупівлю та накачування газу в підземні сховища. Він підкреслив, що кредитні кошти будуть направлені на фінансування дефіциту державного бюджету.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас