Експерт: Цього літа відпочинок на морських курортах Росії та України дешевшим не стане — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Цього літа відпочинок на морських курортах Росії та України дешевшим не стане

495
У нинішньому році росіяни навряд чи зможуть дочекатися зниження цін на відпочинок на морських курортах Росії та України, повідомив на прес-конференції, присвяченій туристській виставці MITT-2009, генеральний директор турфірми "Дельфін" Сергій Ромашкін.
За його словами, один день проживання на курортах Краснодарського краю та у Криму обійдеться мінімум в 1300 рублів з харчуванням.
"При цьому ціни на путівки в Краснодарський край цього літа можуть подорожчати на 12-14%, а в Крим - на 5-7%", - вважає С.Ромашкін.
Він підкреслив, що адміністрації Сочі і Краснодарського краю, де в цілому в 2008 році зафіксоване падіння турпотоку майже на 9% у порівнянні з 2007 роком, навряд чи вдасться якось вплинути на власників місць розміщення.
"Міська влада може рекомендувати знизити ціни на проживання, але малоймовірно, що вони це зроблять", - повідомив гендиректор турфірми.
У той же час С.Ромашкін відзначив, що спад виїзду за кордон, який прогнозується цього літа, неминуче приведе до збільшення числа тих, хто відпочиватиме в Росії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас