Компанія Mercedes Benz розширює свою присутність в Індії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Mercedes Benz розширює свою присутність в Індії

173
Індійський підрозділ німецького автовиробника Mercedes-Benz India Pvt. Ltd. оголосив про плани щодо збільшення чисельності персоналу для своїх наукових досліджень і розробок з 200 до 1 тис. фахівців, повідомляє Economic Times.
"В остаточному підсумку цей підрозділ увійде до числа з дослідження і розробки за межами Німеччини і задовольнить технічні потреби нашої компанії. У найближчі кілька років ми збільшимо число співробітників у нашому центрі в Бангалорі на 300-700 людей", - говориться на веб-сайті Mercedes-Benz.
Однак, конкретні строки збільшення штатного розкладу центру або ж розмір інвестицій у нього поки не відомі. Mercedes-Benz щорічно витрачає на дослідження і розробки в усьому світі 4%-5% своїх доходів.
Крім того, компанія спільно зі своїми партнерами має намір витратити близько 1,5 млрд. рупій на розширення виробництва і дилерської мережі, частина з яких піде на підготовку випуску нового авто для Індії.
У цей час в Mercedes-Benz в Індії 12 дилерів і їх число буде рости. Уже придбана земля під будівництво нових салонів із продажу автомобілів по всій країні, говориться на сайті компанії.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас