Спущено на воду арктичний траулер "Scalaberg" 14 вересня в Миколаєві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спущено на воду арктичний траулер "Scalaberg" 14 вересня в Миколаєві

Фондовий ринок
125
Урочистий спуск на воду арктичного траулера "Scalaberg", побудованого на замовлення DOF Industri, відбувся 14 вересня н.р. у м. Миколаєві на Державному Підприємстві «Суднобудівний завод імені 61 комунара». Покупцем судна є держава Фарерські острови, чисельність населення якого близько 70 тисяч чол. Про це повідомила прес-служба з посиланням на начальника керування активних операцій Миколаївської обласної дирекції акціонерного поштово-пенсійного банку «Аваль» Ельвіру Алексєєву.
По її інформації, "Scalaberg" — це вже третє судно, що здається замовникам у 2002 році, і четверте в серії судів, що будуються в рамках «норвезької програми». По відкликах покупця, висока якість роботи миколаївських суднобудівників і ефективна система фінансування гарантують широкі перспективи співробітництва.
Як повідомила Е.Алексєєва, найстарша на Україні верф — Державне Підприємство «Суднобудівний завод імені 61 комунара» — відзначила свій 214-й день народження 14 вересня н.р.
Начальник керування активних операцій НОД АППБ «Аваль» також проінформувала, що проект по будівлі судів у повному обсязі профінансований Миколаївською обласною дирекцією АППБ «Аваль» і є частиною багатоаспектного співробітництва банку «Аваль» і «Суднобудівного заводу імені 61 комунара», що містить у собі фінансування експортних програм (загальним обсягом близько 15 млн. дол. станом на вересень н.р.), розрахунково-касове обслуговування, документарні операції, реалізацію зарплатного проекту, а також комплексне обслуговування групи підприємств, що беруть участь у реалізації проектів «Суднобудівний завод імені 61 комунара».
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас