АБ "Брокбізнесбанк" провів вручення призів переможцям депозитної програми "В.А.М." — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АБ "Брокбізнесбанк" провів вручення призів переможцям депозитної програми "В.А.М."

Кредит&Депозит
90
13 вересня 2002 р. відбулося урочисте вручення призів за результатами розіграшу серед учасників чергового етапу депозитної програми АБ "Брокбізнесбанк" «Випускник-Абітурієнт- Магістр» («В.А.М.»). Основною метою цієї програми є допомога випускникам, абітурієнтам і студентам одержати вищу освіту і почати свою трудову діяльність, маючи початковий капітал. За допомогою підвищених відсотків, що нараховуються по депозитному внеску, учасник депозитної програми «В.А.М.» має можливість оплачувати своє навчання і по закінченні навчального закладу, разом з дипломом магістра, одержати як мінімум ту суму, що він поклав на депозит в АБ «Брокбізнесбанк». Це надасть можливість почати свій власний бізнес і далі успішно працювати з банком.
Як призи розігрувалися золоті злитки АБ "Брокбізнесбанк".
Переможець розіграшу, власник головного призу Наталія Степанівна Кононенко поділилася своїми враженнями від виграшу:
Я працюю в компанії «Украерорух», що є клієнтом Брокбізнесбанка. Співробітники нашої компанії одержують зарплату на картки Брокбізнесбанку. І я хочу сказати, що як в обслуговуванні нашої компанії, так і у відношенні до клієнтів - приватним особам, Брокбізнесбанк залишається одним із кращих українських банків.
Тепер, після такого несподіваного і приємного для мене виграшу, я буду радити усім своїм знайомим, у яких діти вчаться чи збираються вчитися: беріть участь у програмі «В.А.М», ви не пошкодуєте!
Другий розіграш призів по програмі «В.А.М.» планується наприкінці грудня 2002 року.
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас