Google планує накопичувати капітал у зв'язку з рецесією в економіці США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google планує накопичувати капітал у зв'язку з рецесією в економіці США

309
Інтернет-Компанія Google Inc планує почати накопичувати капітал у зв'язку з рецесією в американській економіці, але поки не прогнозує істотного падіння виторгу. Про це в середу під час економічного форуму в Санта-Барбарі, Каліфорнія, заявив виконавчий директор пошуковика Ерік Шмідт, передає Reuters.
Google, за словами Шмідта, буде використовувати наявну грошову "подушку" розміром $8,6 млрд. тільки для "дуже-дуже обережних інвестицій". Він також висловив сумнів у тому, що компанія буде виплачувати дивіденди в подібних економічних умовах.
Шмідт також заявив, що фінансовий шторм, що бушує над Америкою, відіб'ється на всіх видах рекламного бізнесу, включаючи інтернет-рекламу, від якої багато в чому залежить його компанія, але на виторг Google дана обставина не матиме істотного впливу.
За словами Шмідта, провідна світова Інтернет-компанія продовжить шукати можливості для проведення поглинань, однак він не впевнений, що ціни перебувають зараз на дні.
Учора було оголошено про те, що четверо топ-менеджерів Google одержали бонуси за 2008 р. у розмірі більш ніж $1,2 млн. на кожного за те, що змогли добитися зростання доходів компанії під час економічної кризи.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас