Вчені пророкують кінець Америки до 2011 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вчені пророкують кінець Америки до 2011 року

15170
Професор Дипломатичної Академії МЗС РФ Ігор Панарін передбачив кінець Америки до 2011 року, прo це пише інформаційне агентство АР, з посиланням на лекцію Панаріна.
На виступі професора в Москві був присутній професорсько-викладацький склад Академії, слухачі, співробітники ключових департаментів МЗС Росії, а також представники провідних російських і західних ЗМІ.
Професор Панарін прогнозує, що до 2011 року президент Обама буде змушений ввести в країні воєнний стан, але це не врятує країну від розколу на шість автономних територіальних утворень, причому штат Аляска "попроситься" назад у Росію. Усі ці зміни, на думку політолога, будуть спровоковані не стільки економічними причинами, скільки "моральним розкладанням" американців, ознаки якого він бачить уже сьогодні – в "шкільних" убивствах, а також збільшенні кількості ув'язнених і представників сексуальних меншин.
Під час лекції Панарін також напророкував зникнення з політичної карти світу найбільш багатих і розвинених країн Заходу протягом найближчих десяти років. Він переконаний, що сьогоднішня економічна криза поховає США, у той час, як Росія і Китай вийдуть із цього випробування лише більш стійкими і загартованими.
У повідомленні АР відзначається, що МЗС Росії відмовився прокоментувати виступ Панаріна.
За матеріалами:
24.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас