Тимошенко: Франція надасть Україні кошти для покриття планового дефіциту держбюджету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: Франція надасть Україні кошти для покриття планового дефіциту держбюджету

Кредит&Депозит
1462
Франція надасть Україні кошти для покриття планового дефіциту державного бюджету України. Про це на засіданні уряду повідомила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко. За словами голови уряду, такий самий лист надійшов від президента Єврокоміссії Жозе Мануель Баррозу, в якому йдеться про те, що всі країни також готові надати Україні фінансову підтримку.
Ю.Тимошенко наголосила, що таким чином стабілізаційний фонд українського держбюджету буде наповнюватися у повному обсязі, і в уряду буде можливість надати 20 млрд грн реальному сектору економіки.
Прем'єр також повідомила, що Франція забезпечить сприяння приходу французьких інвестицій в Україну. Зокрема, компанія "Аріва" готова брати участь в розбудові українського ядерно циклу та добудові енергоблоків на атомних електростанціях.
Ю.Тимошенко зазначила, що Україна застосовує такі є методи виходу з кризи, як і інші держави, зокрема, створення стабілізаційних фондів та внесення змін до податкового законодавства. Однак, за словами Ю.Тимошенко, у Франції на ці цілі є більше грошей, ніж в Україні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас