Стоян: Люди остаточно зневірились в українських банках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стоян: Люди остаточно зневірились в українських банках

8070
Уряд повинен терміново навести порядок у банківській сфері. Про це сказав народний депутат України (фракція ПР), член Комітету ВР з соціальної політики Олександр Стоян.
Він вважає, що банківську сферу України можна порівняти з імперією, яка в момент кризи наживається на пересічних громадянах.
Коментуючи питання агентства, чому пенсіонери не можуть одержати свої пенсії в 10-ти комерційних банках, у яких введена тимчасова адміністрація, Олександр Стоян сказав: "На жаль, свої гроші в комерційних банках не можуть одержати не тільки літні громадяни. Два мої помічники, які одержували свою зарплату в банку "Надра", вистоявши в черзі більше 4-х годин, на руки одержали всього по 700 гривень. Вважаю, що із ситуацією в банківській сфері треба розбиратися негайно", - переконаний Олександр Стоян.
Він нагадав, що Віктор Ющенко заявив про те, що днями він збере керівників 25-ти комерційних банків і буде вживати заходів.
"Це питання відкладати на потім ніяк не можна. Адже страждають мільйони наших співвітчизників, у тому числі й пенсіонери. Треба розібратися, на що були витрачені гроші, які направив в Україну Міжнародний валютний фонд, провести інвентаризацію. Гроші повинні йти в першу чергу на виплату зарплат і пенсій, на повернення вкладів населенню. Тільки так нам удасться зняти колосальну соціальну напругу в суспільстві. Якщо держава цього не зробить, то вже жодна людина не понесе свої заощадження в банки, а буде зберігати їх у скляних банках - у себе вдома", - резюмував Олександр Стоян.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас