Яценюк вимагає від уряду компенсувати проценти за кредитами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк вимагає від уряду компенсувати проценти за кредитами

Кредит&Депозит
1822
Лідер Ініціативи "Фронт змін" Арсеній Яценюк заявляє, що уряд має передбачити бюджетне фінансування програм підтримки малого та середнього бізнесу.
Як повідомили УНІАН у прес-службі "Фронту змін", про це Яценюк заявив сьогодні у коментарі журналістам.
"Уряд зобов’язаний передбачити бюджетне фінансування для компенсації процентної ставки за кредитами, які надаються комерційними банками малому і середньому бізнесу", - наголосив Яценюк
Також він висловив переконання, що у рамках виконання будь-яких урядових програм щодо інфраструктурних об’єктів уряд зобов’язаний формувати умови для участі малого і середнього бізнесу у проектах будівництва, постачання товарів та надання послуг.
При цьому Яценюк відзначив, що банківська система України, задля збереження малого та середнього бізнесу, має розробити та впровадити програми реструктуризації кредитів з відтермінуванням строків їх погашення і зменшенням процентних ставок.
Разом з тим, Яценюк переконаний, що будь-які акції протесту не призведуть до подолання економічної кризи, а лише до загострення як економічної, так і політичної ситуації у країні. "Питання економічної кризи потрібно вирішувати прагматичними та злагодженими діями, а не протестними акціями", – наголосив він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас