"Надра" пропонує обмінювати депозити на машини і квартири — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Надра" пропонує обмінювати депозити на машини і квартири

Кредит&Депозит
4575
Тимчасова адміністрація банку "Надра" (Київ) пропонує вкладникам, термін депозитів яких минув, замінити його заставним майном банку, повідомляється в прес-релізі кредитно-фінансової установи.
"Для клієнтів, термін депозитів яких минув, але вони хочуть скористатися своїми коштами вже зараз, банк пропонує замінити вклад заставним майном банку: квартирами, земельними ділянками, автомобілями, власники яких самі звернулися в банк за допомогою в їх продажу у зв'язку з неможливістю виплати кредитів. Квартири, пропоновані банком, - це об'єкти як первинного, так і вторинного ринку житла", - говориться в повідомленні.
Банк також надає клієнтам можливість переоформити вклад на період до завершення дії мораторію на повернення депозитів або погасити кредит за рахунок депозиту. Погашення кредиту проводиться зі скасуванням нарахованих штрафів і пені, говориться в повідомленні.
Клієнтам із простроченою заборгованістю за кредитом банк також пропонує зниження ставки на 1 процентний пункт і скасування нарахованих штрафів і пені за умови повного погашення всієї простроченої заборгованості по тілу кредиту, відсотках і щомісячних комісіях.
Як повідомлялося, Group DF, що планувала придбання контрольного пакета акцій банку "Надра", звернулася до Національного банку України (НБУ) із проханням ввести зовнішнє управління в кредитно-фінансовій установі. У результаті НБУ 10 лютого ввів тимчасову адміністрацію в банк.
Банк "Надра" заснований в 1993 році. До початку 2009 року його найбільшими акціонерами були Novartik Trading Limited (60,9967%) і Manmade Enterprises Limited (обидві - Кіпр, 30,7406%).
Згідно з даними Нацбанку України, на 1 січня 2009 року за розміром загальних активів (30,547 мільярдів гривень) банк "Надра" посідав дев'яте місце серед 182 банків, що діяли в країні.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас