Міністри під загрозою звільнення стають мародерами? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністри під загрозою звільнення стають мародерами?

Казна та Політика
649
Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко не виключає, що в четвер, 5 березня, парламент може розглянути питання про звільнення кількох міністрів.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні під час брифінгу.
Томенко відмітив, що на сьогодні є кілька міністрів, до роботи яких висуваються серйозні претензії. "Є претензії до багатьох міністрів, і, можливо, у четвер будуть перші кадрові рішення", - сказав він.
За словами Томенка, він є прихильником того, щоб усі кадрові питання вирішувалися в міру надходження. Зокрема, він нагадав, що зараз вакантними є посади голови Антимонопольного комітету, Держтелерадіо, міністра фінансів і голови Фонду державного майна.
Він висловив надію, що якщо протягом вівторка і середи будуть знайдені компроміси в цьому питанні, то в четвер можна буде розглянути і питання про призначення на ці посади.
Але, відмітив заступник голови ВР, необхідно в четвер розглянути питання про звільнення деяких міністрів. "Якщо деяких міністрів ще на пару місяців залишити, то вони стануть мародерами, оскільки вони відчувають, що скоро їх звільнять, і тому вони зачищають усе навколо себе. Я думаю, декількох міністрів у четвер можна буде зняти", - сказав він.
При цьому Томенко не уточнив, кого саме чекає звільнення.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас