"Укрзалізниця" призначила 12 додаткових поїздів до 8 березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" призначила 12 додаткових поїздів до 8 березня

278
Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") призначила 12 додаткових поїздів на період з 5 по 9 березня у зв'язку зі святкуванням Міжнародного жіночого дня.
Як повідомила прес-служба "Укрзалізниці" у понеділок, Одеська залізниця запускає один додаткових поїзд за маршрутом Херсон-Київ-Миколаїв з відправленням з Херсона 5 і 9 березня і з Києва 6 і 10 березня.
Придніпровська залізниця на вихідні вводить в експлуатацію три поїзди, які будуть курсувати на напрямках Дніпропетровськ-Київ (на 6 березня), Запоріжжя-Київ-Дніпропетровськ (відправленням із Запоріжжя 9 березня, з Києва - 10 березня) і Сімферополь-Київ (відправленням із Сімферополя 5 березня і 9 березня, з Києва - 6 березня та 10 березня).
Південно-Західна залізниця, згідно з повідомленням, запустить два додаткові поїзди на маршрутах Київ-Ужгород (відправлення з Києва 6 березня і 8 березня, з Ужгорода - 7 березня і 10 березня) і Київ-Сімферополь (з Києва - 6 березня та 8 березня, із Сімферополя - 7 березня і 9 березня).
Донецька залізниця призначила на зазначений період додатковий поїзд Донецьк-Київ (з відправленням з Донецька 5 березня, з Києва - 6 березня).
Південна залізниця запускає поїзди Харків-Сімферополь (з відправленням з Харкова 6березня, із Сімферополя - 7 березня).
Львівська залізниця запускає чотири поїзди: Івано-Франківськ - Київ - Чернівці (з відправленням з Івано-Франківська 9 березня, з Києва - 10 березня), Львів-Київ (з відправленням зі Львова 5 березня і 9 березня, з Києва - 6 березня та 10 березня) і два поїзди за маршрутом Львів - Київ - Івано-Франківськ (з відправленням зі Львова 6 березня, з Києва - 6 березня і 7 березня).
ВАТ "Російські залізниці" призначило поїзд Москва-Сімферополь із відправленням з Москви 7 березня, із Сімферополя - 8 березня.
Призначення додаткових поїздів триває, відзначено в повідомленні прес-служби.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас