Володимир Путін: Бідність серед пенсіонерів у Росії буде ліквідована до кінця 2009 року, незважаючи на кризу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Володимир Путін: Бідність серед пенсіонерів у Росії буде ліквідована до кінця 2009 року, незважаючи на кризу

183
Бідність серед пенсіонерів у Росії буде ліквідовано до кінця 2009 р, незважаючи на кризу. Як повідомляє ІТАР-ТАРС, про це заявив сьогодні прем'єр-міністр РФ Володимир Путін, виступаючи перед учасниками першої Конференції міністрів соціального блоку держав-членів Ради Європи.
"Ще до кризи було поставлено завдання ліквідації бідності серед пенсіонерів за рахунок підвищення соціальної пенсії до рівня прожиткового мінімуму", - нагадав він. "Це завдання буде обов'язково виконане, незважаючи на труднощі фінансового характеру, уже до кінця поточного, 2009 року", - запевнив В.Путін.
У цілому, впевнений прем'єр, у складний економічний період не повинно відбутися зниження соціальних стандартів. "Ми переконані, що зниження соціальних стандартів, своєрідний "соціальний демпінг" не повинен використовуватися як антикризовий захід, оскільки його застосування не тільки не поліпшить ситуацію, але й утруднить повернення економіки на траєкторію стійкого зростання", - сказав прем'єр.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас