Кияни принесли назад Черновецькому його гречку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кияни принесли назад Черновецькому його гречку

Казна та Політика
3907
Близько 500 жителів Києва зібралися під будівлею КМДА для участі в акції протесту проти дій столичної влади.
Як передає кореспондент УНІАН, учасники акції тримають прапори БЮТ, Партії регіонів, СПУ, Блока Литвина, а також громадських організацій - Українського союзу ветеранів Афганістану, "Молодь проти корупції", "Студентський патруль Києва "Спека", Національного форуму профспілок України.
Більша частина людей представляє Київську міську профспілку працівників охорони здоров'я.
На сходах перед центральним входом у мерію встановлена фігура, що зображує мера Леоніда Черновецького, біля якої складені пакети із гречкою. Як пояснюють учасники акції, це "улюблені бабусі" повертають мерові його "подарунки".
Біля мерії також установлені плакати: "Бюджет для киян, а не для кишені Черновецького", "Президент - гарант Конституції чи "дах" Черновецького?", "Прокуратура на боці закону чи клану Черновецького?". Тут також установлений намет із прикріпленими до нього гаслами: "За професійну владу!", "Черновецького геть!". Працює польова кухня.
Учасники мітингу закликають киян приєднуватися до акції протесту і врятувати Київ.
Вони мають намір стояти біля мерії доти, поки всі їхні вимоги до влади Києва не будуть задоволені. Учасники акції також обіцяють, що якщо вирішення цих питань буде затягуватися, то з кожним днем страйкарів буде ставати усе більше і більше. Усім охочим приєднатися до акції видають стрічки з написами "Я проти Черновецького".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас