Міжвідомча робоча група Мінтрансзв’язку вивчить питання про купівлю галузевого банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міжвідомча робоча група Мінтрансзв’язку вивчить питання про купівлю галузевого банку

376
Міністерство транспорту та зв'язку України створило міжвідомчу робочу групу для вирішення питання про купівлю галузевого банку, повідомляється в прес-релізі міністерства.
Керівником групи, відповідно до наказу міністерства №178 від 13 лютого, призначений заступник міністра транспорту та зв'язку Ігор Урбанський.
До складу групи ввійшли представники Міністерства фінансів, Міністерства економіки, Національного банку, Антимонопольного комітету, Фонду держмайна, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України і Генеральної прокуратури.
"На даний момент Мінтрансзв’язку веде роботу з вивчення можливості купівлі акцій абсолютно нового банку - без активних і пасивних зобов'язань", - відзначається в прес-релізі.
Згідно із прес-релізом, майбутній галузевий банк буде забезпечувати потреби державних підприємств галузі і виконувати функції операційно-обчислювального центру. Зокрема, через банк повинні проходити платежі, що надходять у державні підприємства галузі, і буде виплачуватися зарплата працівникам галузі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас