Депутат Ради Кріль (НУНС) вважає Тимошенко і Литвина винними у нереалістичності держбюджету-2009 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутат Ради Кріль (НУНС) вважає Тимошенко і Литвина винними у нереалістичності держбюджету-2009

Казна та Політика
217
Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Ігор Кріль вважає прем'єр-міністра Юлію Тимошенко і голову парламенту Володимира Литвина винними в тому, що парламент прийняв нереалістичний державний бюджет на 2009 рік. Про це сказано в повідомленні прес-служби партії "Єдиний центр", лідером якої є Кріль.
"Ю. Тимошенко і В. Литвин створили коаліцію, взяли відповідальність за те, що робиться в країні, прийняли нереалістичний бюджет. Зараз їм потрібно не шукати крайнього, а думати над тим, як виправити свої помилки", - вважає Кріль.
Депутат розкритикував Тимошенко і спікера за ігнорування позиції Президента Віктора Ющенка при прийнятті держбюджету.
"І тоді вони не хотіли чути ні позиції Президента, ні зауважень із боку політиків і експертів. А тепер, коли з виконанням бюджету виникли проблеми, вони затівають чергову політичну гру, ціль якої, - перекласти відповідальність за свої прорахунки і непрофесійність", - підкреслив він.
При цьому він відзначив, що в парламентської коаліції і Кабінету Міністрів є необхідні можливості для внесення змін у держбюджет.
Як повідомляло агентство, Литвин вважає доцільним внесення на розгляд парламенту погодженого між Ющенком і Кабміном проекту змін держбюджету на 2009 рік.
Тимошенко виступає за внесення змін у держбюджет у травні. 30 січня Ющенко зажадав від Кабміну і Ради терміново внести зміни в держбюджет.
29 грудня 2008 року Президент підписав держбюджет-2009 з доходами 238,931 млрд. гривень, видатками 267,320 млрд. гривень і граничним дефіцитом 31,105 млрд. гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас