Семенюк не припиняє війну за відібране у неї крісло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Семенюк не припиняє війну за відібране у неї крісло

Казна та Політика
378
Екс-голова Фонду державного майна України Валентина Семенюк-Самсоненко подала апеляцію на рішення Окружного адміністративного суду Києва, який відмовив їй у задоволенні позову про незаконність її звільнення Верховною Радою з посади голови ФДМУ. Про це вона заявила в інтерв'ю газеті "Товариш".
"Я подала апеляцію проти незаконного рішення Верховної Ради з посиланням на статтю Конституції про незаконне звільнення. Кожна людина, яка читала Основний Закон, знає, що ст. 43 громадянам гарантує захист від незаконного звільнення", - відзначила вона.
Як повідомлялося, 13 лютого ц.р. окружний адмінсуд Києва відмовив В. Семенюк-Самсоненко в задоволенні позову про незаконність її звільнення ВР із посади голови ФДМУ. У такий спосіб суд підтвердив рішення ВР від 26 грудня 2008 р. про звільнення В. Семенюк-Самсоненко від займаної посади.
Довідка Верховна Рада 26 грудня 2008 р. звільнила В. Семенюк-Самсоненко від посади голови ФДМУ.
27 грудня 2008 року Кабінет міністрів України призначив Дмитра Парфененка тимчасовим виконувачем обов'язків голови Фонду держмайна України.
2 січня 2009 р. Президент України Віктор Ющенко своїм указом зупинив дію розпорядження Кабміну про призначення Д.Парфененка тимчасовим виконувачем обов'язків голови ФДМУ.
28 січня Кабінет міністрів повторно призначив Д.Парфененка в.о. голови ФДМУ.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас