ВОЛЯ запровадила абсолютно нову торгову пропозицію для абонентів послуги високошвидкісного доступу в Інтернет "Воля Бродбенд" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВОЛЯ запровадила абсолютно нову торгову пропозицію для абонентів послуги високошвидкісного доступу в Інтернет "Воля Бродбенд"

9464
З 15 лютого компанія ВОЛЯ, для всіх абонентів, які вже користуються або бажають користуватися високошвидкісним доступом в Інтернет, запровадила абсолютно нову торгову пропозицію. На підставі аналізу потреб своїх абонентів, компанія ввела чотири профілі споживання, які є єдиними для всіх користувачів і доступними для підключення і переходу.
Директор з маркетингу і комунікацій компанії ВОЛЯ, Андрій Мєтєльський відзначає: "Профілі споживання – це абсолютно новий підхід, який раніше на ринку Інтернет в Україні ніхто не використовував. Унікальна відзнака профілів споживання від інших торговельних пропозицій – це чітке орієнтування на абсолютно конкретні потреби абонентів і цілі користування послугою Інтернет. При цьому в кожен з профілів споживання вже закладений об'єм інформації, який на сьогодні навіть перевищує існуючі фактичні потреби абонентів, але відповідає очікуванням кожної з груп наших користувачів. Таким чином, при виборі відповідного для себе профілю споживання абонент зможе повною мірою і без будь-яких обмежень користуватися послугою відповідно до своїх потреб, сплачуючи фіксовану абонентну плату".
Профіль споживання – це пакет послуги, що відповідає потребам різних груп споживачів залежно від цілей та інтенсивності користування Інтернетом, який включає не лише об'єм місячного отримання та передачі інформації (трафіку), але й додаткові можливості і включені сервіси, що в комплексі відповідає потребам певних груп клієнтів.
Профілі споживання відрізняються можливостями, які бажає отримати користувач, і, відповідно, передбачуваними об'ємами місячного використання трафіку.
Залежно від інтенсивності користування послугою, пропонуються:
- помірний профіль споживання – "Діалог" – підходить для абонентів, що використовують Інтернет переважно для цілей комунікації. Абонентна плата 50 грн/міс.
- середній профіль споживання – "Пошук" – підходить для абонентів, які використовують Інтернет, як для комунікацій, так і для пошуку й отримання інформації. Абонентна плата 75 грн/міс.
- інтенсивний профіль споживання – "Гра" – підходить абонентам, які використовують Інтернет як для цілей комунікацій, пошуку і обміну інформацією, так і для розваг. Абонентна плата 100 грн/міс.
- максимальний профіль споживання – "Життя" – підходить для абонентів, які проводять в Інтернеті весь вільний час і використовують його можливості по максимуму. Абонентна плата 150 грн/міс.
Важливо, що крім того, користувачі "Воля Преміум ТВ" отримають бонусні додаткові сервіси. Зокрема користувачі, які оберуть помірний і середній профілі споживання, отримають можливість щомісячно безкоштовно замовляти один з додаткових сервісів "Нічний Безліміт" або "Безліміт Weekend". А ті користувачі, які оберуть інтенсивний і максимальний профілі споживання, отримають можливість щомісячно безкоштовно замовляти два додаткові сервіси "Нічний Безліміт" і "Безліміт Weekend".
Детальна інформація щодо вартості послуги доступу в Інтернет для домашнього користування:
Нагадаємо, що на початку лютого компанія ВОЛЯ оголосила про запуск тестування нового додаткового сервісу для абонентів "Воля Бродбенд" – "Захист від вірусів і СПАМу Dr.Web", який полягає в організації комплексного захисту ПК користувачів на основі функцій програмного забезпечення (ПЗ) Dr.Web для Windows.
Всі абоненти "Воля Бродбенд" мають можливість скористатися ліцензійним захистом Dr.Web безкоштовно до кінця березня.
Протягом терміну дії підписки абонентам гарантовані:
- безкоштовні оновлення вірусних баз Dr.Web;
- безкоштовні оновлення модулів програми Dr.Web;
- безкоштовна функція захисту пошти від СПАМу;
- безкоштовна опція обмеження доступу дітей на ресурси дорослого змісту (батьківський контроль);
- безкоштовні послуги технічної підтримки Dr.Web.
Компанія ВОЛЯ є національним українським провайдером і надає комплекс сучасних телекомунікаційних послуг - кабельне цифрове телебачення, високошвидкісний доступ в Інтернет, відео-на-замовлення, голосовий зв'язок, а також послуги найбільших в Україні дата-центрів.
За матеріалами:
Воля.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас