У банку "Надра" скорочують видатки і персонал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У банку "Надра" скорочують видатки і персонал

10492
Тимчасовий адміністратор банку "Надра" Валентина Жуковська вирішила скоротити видатки банку та оптимізувати чисельність персоналу фінустанови.
Про це говориться в повідомленні прес-служби банку.
"На цьому тижні результатом роботи тимчасової адміністрації стало скорочення видатків банку, у тому числі загальних адміністративних видатків, оптимізація структури і чисельності працівників банку, здійснення платежів із заробітної плати, пенсій, за комунальні послуги та інших соціальних виплат", - говориться в повідомленні.
Тимчасова адміністрація також розробила план врегулювання питань забезпечення стабільної роботи банкоматів, видачі готівки ( у тому числі валюти) через каси банку для своєчасної виплати зарплат, пенсій, соціальних виплат.
Адміністрація також провела низку зустрічей з корпоративними клієнтами банку "Надра" для поновлення роботи з обороту поточних рахунків, а із представниками міжнародних платіжних систем Visa і Mastercard - з гарантування безперебійної роботи платіжних карток банку як в Україні, так і за кордоном.
Тимчасова адміністрація почала розробляти детальний план фінансового оздоровлення банку "Надра".
Нагадаємо, 9 лютого Нацбанк увів тимчасову адміністрацію в банк "Надра".
З метою створення сприятливих умов для відновлення платоспроможності банку НБУ ввів мораторій на задоволення вимог кредиторів даної фінустанови терміном на 6 місяців - з 10 лютого по 10 серпня 2009.
Тимчасовим адміністратором банку "Надра" НБУ призначив Валентину Жуковську.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас