Секретаріат розраховує на нормалізацію діяльності банку "Надра" після введення тимчасової адміністрації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Секретаріат розраховує на нормалізацію діяльності банку "Надра" після введення тимчасової адміністрації

1462
Секретаріат Президента розраховує на нормалізацію діяльності банку "Надра", після того як у ньому була уведена тимчасова адміністрація. Про це сказав керівник головної служби соціально-економічного розвитку Секретаріату Роман Жуковський на брифінгу.
З його слів, позичальники банку "Надра", користуючись ситуацією, у якій опинився банк, не сплатили понад 1 млрд. гривень відсотків за кредитами.
Він зазначив, що банку потрібен час для стягнення цих коштів у позичальників і повернення депозитів вкладникам.
"Я думаю, що введення такого мораторію в банку буде тільки сприяти можливості банку виплачувати вклади, тому що отримано перепочинок для проведення роботи з позичальниками", - вважає Жуковський.
На його думку, нормалізації роботи банку буде також сприяти відсутність політизації введення тимчасової адміністрації. Як повідомлялося, 9 лютого Національний банк увів тимчасову адміністрацію у банку "Надра", що входить до групи найбільших.
З метою створення сприятливих умов для відновлення платоспроможності банку НБУ ввів мораторій на задоволення вимог кредиторів цієї фінустанови строком на 6 місяців - з 10 лютого по 10 серпня 2009. Тимчасовим адміністратором призначена Валентина Жуковська.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас