Укргазбанк виплатив через банкоматну мережу понад 275 млн.грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазбанк виплатив через банкоматну мережу понад 275 млн.грн.

1650
Вільний доступ до власних коштів через банкоматну мережу дозволяє визначити надійність банку і стабільність його роботи.
По загальноприйнятих стандартах оптимальною є наявність одного банкомату на тисячу емітованих карт. Наприклад, в Укргазбанке станом на лютий 2009 року мережа власних банкоматів налічує більше 600 одиниць. Також в рамках розвитку банкоматної мережі Укргазбанк приділяє особливу увагу розширенню мережі банківських кіосків та пунктів цілодобового обслуговування, де можна не лише зняти готівку, а й поповнити депозитний рахунок, сплатити кредит чи комунальні послуги.
Окрім власної мережі банкоматів, клієнти Укргазбанку мають можливість на пільгових умовах знімати готівку в близько 4000 банкоматах платіжної системи "УкрКарт" і об'єднаної мережі банкоматів інших провідних вітчизняних банків.
Наявність грошей в банкоматах Укргазбанку постійно відстежується. Завдяки такому моніторингу відсутність грошей вірогідна протягом не більше ніж півгодини на добу.
За словами Івана Хоміча, директора головного департаменту продажів Укргазбанку: "Лише за січень 2009 року в нашій банкоматній мережі було проведено більше 1000 інкасацій і розміщено понад 275 мільйонів гривень".
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас