Тимошенко і Меркель виступають за посилення двостороннього співробітництва України і Німеччини для протидії світовій кризі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко і Меркель виступають за посилення двостороннього співробітництва України і Німеччини для протидії світовій кризі

Казна та Політика
479
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко і канцлер Німеччини Ангела Меркель телефоном обговорили питання поглиблення двостороннього торгово-економічного і фінансового співробітництва і зміцнення енергетичної безпеки Європи.
Розмова відбулася в середу ввечері, повідомляє прес-служба українського уряду.
Тимошенко і Меркель висловили задоволення високим рівнем дискусії на Мюнхенській конференції з питань енергетичної безпеки (6-7 лютого 2009 року), зокрема, що стосується перспектив розвитку європейської безпеки та оборонної політики.
Прем'єр-міністр України і канцлер Німеччини також обговорили заходи щодо забезпечення надійного постачання і транзиту російського природного газу в країни ЄС територією України. Меркель звернула увагу на важливості виконання україно-російських газових угод.
Обидві сторони також говорили про необхідність посилення двостороннього співробітництва України та Німеччини в сфері протидії негативним наслідкам світової фінансової та економічної кризи.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас