Близько 5 тис. чоловік пікетують мерію Києва, протестуючи проти бюджетної політики мера і вимагаючи підвищення зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Близько 5 тис. чоловік пікетують мерію Києва, протестуючи проти бюджетної політики мера і вимагаючи підвищення зарплати

Казна та Політика
996
Близько 5 тис. чоловік у четвер пікетують мерію Києва на знак протесту проти останніх програм з наповнення міського бюджету, а також з вимогою підвищення зарплати.
Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в акції беруть участь представники Федерації профспілок України, працівники бюджетної сфери та представники політичних сил.
Так, працівники бюджетної сфери, зокрема медицини, освіти, житлово-комунального господарства, вимагають своєчасної виплати заробітної плати зі збереженням усіх надбавок, а також її підвищення.
Представники ФПУ тримають у руках плакати: "Працююча людина не повинна бути бідною", "Гідну зарплату працівникам ЖКГ".
Крім того, представники Блока Юлії Тимошенко, Комуністичної партії України, Блока Катеринчука, Блока Литвина, проводять акцію в знак протесту проти останніх ініціатив мера Леоніда Черновецького з наповнення бюджету. Представники цих сил тримають плакати: "Місто - це ми, а не ЗАТ "Черновецький і Ко", "Мільйонери Київської міськадміністрації! Не шукайте свій ресурс у доходах киян", "Депутати Київради! Не допустіть розвалу столичної медицини".
При цьому в рамках акції уздовж Хрещатика вишикувані автобуси маршрутного таксі. Рух на Хрещатику перекритий, у тому числі учасниками акції.
Київрада на своєму засіданні в четвер планує розглядати міськбюджет.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас