Міносвіти заявляє про стовідсоткове фінансування виплати стипендій у січні-лютому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міносвіти заявляє про стовідсоткове фінансування виплати стипендій у січні-лютому

Казна та Політика
289
Станом на 11 лютого 2009 р. Міністерство освіти та науки профінансувало видатки на виплату стипендій і заробітної плати за січень і лютий поточного року в повному обсязі у відповідності з кошторисами навчальних закладів. Про це повідомили в прес-службі Міністерства освіти та науки з посиланням на заступника міністра Петра Куликова.
"На сьогоднішній день проблем з виплатою стипендій не існує - усі студенти повинні одержати стипендії. Це питання перебуває на особливому контролі міністра", - сказав П.Куликов.
Він також повідомив, що МОН зафіксувало та усунуло випадки затримки виплати стипендій в окремих навчальних закладах у зв'язку з переведенням рахунків цих вузів із проблемних банків у стабільні. Керівництво МОН повідомило ректорам про неприпустимість затримок виплати стипендій і заробітних плат, незалежно від системи оцінювання.
Так, за даними МОН, у Тернопільському державному педагогічному університету затримка з виплатою стипендій викликана переоформленням документів для переходу на готівкове обслуговування в інший банк. За інформацією ректорів Харківського національного педагогічного університету імені М.Сковороди, Волинського національного університету імені Лесі Українки на 10 лютого заборгованості з виплати стипендій нема.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас