GM скоротить 10 тис. штатних співробітників, знизить зарплати офісних службовців у США на 10% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

GM скоротить 10 тис. штатних співробітників, знизить зарплати офісних службовців у США на 10%

161
General Motors Corp. скоротить 10 тис. штатних співробітників по всьому світу і знизить зарплати офісних службовців у США, щоб зменшити свої видатки, повідомляє агентство Bloomberg.
Порядку 3,4 тис. з 29,5 тис. штатних співробітників компанії будуть звільнені до 1 травня цього року, говориться в повідомленні GM. При цьому зарплати керівних службовців у США будуть тимчасово зменшені на 10%, інших офісних співробітників - на 3-7%.
Автовиробникові, продажі якого в США впали на 49% у січні, необхідно прискорити проведення заходів зі скорочення видатків, відзначають експерти. До 17 лютого GM і Chrysler повинні подати на розгляд уряду звіти про вживання заходів для реструктуризації бізнесу, повернення на прибутковий рівень і погашення держкредитів на загальну суму $17,4 млрд до кінця 2011 року.
Минулого тижня GM почала пропонувати вихідні допомоги членам профспілки, крім того, компанія веде переговори із профспілкою про скорочення пільг для співробітників.
Згідно із прогнозом компанії, продажі легкових автомобілів і легких вантажівок у США цього року складуть 10,5 млн у порівнянні з 13,2 млн роком раніше.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас