Діяльність Черновецького пропонують розглянути на РНБО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Діяльність Черновецького пропонують розглянути на РНБО

2137
Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко вважає, що необхідно в терміновому порядку провести засідання Ради національної безпеки та оборони (РНБО) щодо ситуації в Києві і діяльності київської міської влади.
Томенко пояснив це тим, що міська влада відмовляється від виконання законів України і рішень Кабінету міністрів України та вводить незаконні нові міські податки.
"Складається враження, що найближчим часом податком будуть обкладатися не тільки мертві кияни, але й усі родичі киян, які живуть в інших країнах", - сказав він.
Томенко відзначив, що ні Кабмін, ні інші органі влади не можуть вплинути на таку діяльність мера столиці Леоніда Черновецького, оскільки той неодноразово заявляв, що підпорядковується тільки Президентові України.
"З боку це виглядає так, що Президент підтримує такі дії Черновецького і позаправовий статус Києва, оскільки недавно нагородив мера столиці орденом Ярослава Мудрого", - сказав він.
Тому заступник голови ВР вважає, що "Президент терміново повинен провести засідання РНБО щодо цього питання, оскільки у протилежному випадку не тільки Київ стане банкрутом, але й усі кияни збанкрутують".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас