Черновецький: Вартість проїзду в київському міському муніципальному транспорті буде знижена з 23 січня ц.р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький: Вартість проїзду в київському міському муніципальному транспорті буде знижена з 23 січня ц.р.

3655
Вартість проїзду в київському міському муніципальному транспорті буде знижена з 23 січня ц.р. Про це повідомив мер Києва Леонід Черновецький, виступаючи на засіданні Антимонопольного комітету України. Він заявив, що 22 січня відповідне рішення буде ухвалено на сесії Київради.
"Я повністю контролюю ситуацію в Київраді, у нас там більшість, тому таке рішення буде ухвалено", - заявив він.
Л.Черновецький уточнив, що Київська міська державна адміністрація та АМКУ досягли спільної позиції в частині розміру зниження вартості проїзду в київському міському муніципальному транспорті: у метро - на 30 коп., в решті видів транспорту (трамвай, тролейбус, автобус) - на 50 коп.
Л.Черновецький повідомив, що Київрада збиралася ввести безкоштовний проїзд ще приблизно для 200 тис. киян, проте у зв'язку із зниженням вартості проїзду, вимушена відмовитися від цієї ініціативи. За словами мера столиці, на даний час правом безкоштовного проїзду в київському муніципальному транспорті користується близько 600 тис. людей.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас