На українському ринку нерухомості активізувались кіпрські компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На українському ринку нерухомості активізувались кіпрські компанії

Нерухомість
3405
Кіпрські компанії мають намір й у майбутньому купувати частки в статутних капіталах низки українських будівельних і девелоперських компаній. Як останній приклад виступає компанія Concept Group Holding Limited, що купує частки порядку десяти українських підприємств.
З метою придбання часток у статутних капіталах Антимонопольний комітет України (АМКУ) видав дозвіл холдинговій компанії Concept Group Holding Limited з Нікосії, повідомляє Лігабізнесінформ із посиланням на прес-службу АМКУ.
Таким чином, кіпрській компанії дозволили придбати частки в статутних капіталах: ТОВ "Концепт Девелопмент" (м.Київ), ТОВ BIK LTD (м.Київ), ТОВ "ВАНТ" (м.Київ), ТОВ "Бізнес-Центр Московський" (м.Київ), ТОВ "ДК Інвестсистем" (м.Київ). Дане придбання забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітентів.
Крім того, кіпрській компанії дозволили придбати частки в статутних капіталах: ТОВ "Істейт Девелопмент" (м.Обухів, Київська обл.), ТОВ "Хвиля-2007" (м.Керч, АР Крим), ТОВ "Союз будівництва нерухомості N1" (м.Київ) і ТОВ "Терра-Інвестментс" (м.Київ).
Представлені компанії, як правило, виступають замовниками будівництва об'єктів або житлової забудови або офісних комплексів.
АМКУ вже дав дозвіл низці кіпрських компаній на придбання часток у статутних фондах різних девелоперських і будівельних компаній, що знаходяться у Києві. Тепер же Кіпр проявив зацікавленість у покупці частки підприємств, розташованих за межами столиці.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас