Британський Відділ з боротьби із шахрайствами зацікавився аферами Медоффа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британський Відділ з боротьби із шахрайствами зацікавився аферами Медоффа

Кримінал
374
Розслідуванням незаконних фінансових схем Бернарда Медоффа вирішили занятися фахівці британського Відділу з боротьби із великим шахрайством (Serious Fraud Office). Його співробітники мають намір висунути обвинувачення проти шахрая у Великобританії, повідомляє Associated Press.
Британські фахівці, які працюють у тісному контакті зі своїми американськими колегами, ве заявили про те, що зосередяться на місцевих жертвах нелегальних фінансових схем колишнього керівника NASDAQ, а також на "всіх карних злочинах, які могли бути зроблені ним у Великобританії".
"Ми будемо працювати в тісному контакті з іншими правоохоронними органами для того, щоб відкрити справи щодо цих великомасштабних фінансових афер", - заявив директор відділу Ричард Алдерман
Насамперед його співробітники мають намір допитати всіх колишніх працівників лондонського офісу Медоффа, а також поговорити з постраждалими інвесторами, що, на думку Алдермана, повинне дати первісний поштовх слідству.
Нагадаємо, семидесятилітній Медофф був арештований у США 11 грудня 2008 року за підозрою у створенні гігантської фінансової піраміди, у надрах якої пропали $50 млрд. Зараз він перебуває під домашнім арештом, а всі його активи заморожені. Через махінації Медоффа тисячі інвесторів втратили свої кошти, у тому числі голлівудські знаменитості, заможні клієнти найбільших міжнародних банків і хедж-фондів.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас