Держкомстат: Ціни на будівельно-монтажні роботи в листопаді 2008р знизилися на 0,2% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держкомстат: Ціни на будівельно-монтажні роботи в листопаді 2008р знизилися на 0,2%

Нерухомість
429
Ціни на будівельно-монтажні роботи (БМР) в Україні в листопаді 2008 року знизилися на 0,2% у порівнянні з жовтнем, тоді як у жовтні зростання цін становило 0,9% у порівнянні з вереснем, повідомив Державний комітет статистики.
Відповідно до повідомлення, зниження цін на БМР у листопаді відзначалося на всіх типах будинків і споруджень, крім сфери житлових будинків і трубопроводів, комунікацій і ліній електропередач, де зростання цін на БМР склав 0,2%. При цьому ціни на БМР у сфері нежитлових будинків знизилися на 0,5%.
За видами економічної діяльності ціни на БМР у листопаді у двох сферах було зафіксовано зростання цін на БМР, зокрема, у сфері операцій з нерухомістю, оренди, інжинірингу та надання послуг підприємцям (на 0,2%) і в галузі освіти (0,1%). Ціни на БМР у галузі обробної промисловості, охороні здоров'я та надання соціальної допомоги в листопаді не змінилися і залишилися на рівні жовтня. При цьому найбільше зниження цін на БМР у листопаді зафіксовано в галузі сільського, мисливського та лісового господарства - 1,7%.
За даними Держкомстату, ціни на БМР в Україні в січні-листопаді 2008 року зросли на 30,5%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас