Грабіжник банку залишив "візитку", за якою його впіймали — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грабіжник банку залишив "візитку", за якою його впіймали

Кримінал
928
В американському штаті Іллінойс поліцейські заарештували грабіжника банку, що залишив на місці злочину квиток з іншої фінансової установи, на якому вказані його ім'я та домашня адреса.
Поліцейські міста Чикаго блискуче впоралися зі своїми обов'язками завдяки дурості грабіжника банку, що буквально сам віддався в руки правосуддя. Злочинець умудрився забути в банку записку, де він розписав вимоги і погрози на адресу касира. Цього доказу виявилося більш ніж досить, оскільки на звороті аркуша служителі правопорядку виявили виписку з іншого банку, де горе-грабіжник значився клієнтом. Затриманому загрожує 20-річний термін ув'язнення.
Як видно з матеріалів справи, озброєний чоловік увірвався в один із чиказьких банків, а потім вручив касирові записку, у якій значилося: "Зробіть це швидко і тихо. Викладіть готівку, а то я буду стріляти".
Переляканий працівник банку звернув увагу на грубі граматичні помилки в тексті, однак однаково сприйняв погрозу всерйоз і виконав вимоги грабіжника.
Одержавши 400 доларів з банківської каси, грабіжник благополучно залишив установу, однак у поспіху він забув забрати із собою і горезвісне "звернення" до касира. Яким же був подив поліцейських, коли вони виявили, що записка виконана на звороті банківської виписки. З документа випливало, що в жовтні якийсь американець зняв певну суму готівки в іншому банку, клієнтом якого він був.
І хоча речовинний доказ був розірваний навпіл, а друга частина квитка була відсутня, поліцейських супроводжувала удача. За парадними дверима пограбованого банку вони знайшли відсутню частину виписки, на якій значилося ім'я і домашня адреса її власника.
Офіцери поліції зізналися, що на своєму віку вони ще не стикалися з настільки безглуздим промахом злочинця. "Це для нас зовсім незвичне свідчення тупості (грабіжника), - не переставав дивуватися співробітник ФБР Росс Райс. - Але, у цілому, ми бачимо багато дивних пограбувань банків".
Злочинець був арештований у своєму домі в місті Кері, розташованому в штаті Північна Кароліна. Під тиском доказів він зізнався у вчиненому.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас