У тюрмах на Новий рік готують святкові обіди і запрошують священиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У тюрмах на Новий рік готують святкові обіди і запрошують священиків

170
Державний департамент з виконання покарань доручив начальникам територіальних управлінь організувати в СІЗО та в'язницях святкові заходи з нагоди Нового року і Різдва. Про це повідомив співробітник Управління соціально-виховної та психологічної роботи Держдепартаменту виконання покарань Віталій Хведюк.
За його словами Держдепартамент виконання покарань направив територіальним управлінням відповідні вказівки.
Зокрема, рекомендується залучити до святкування новорічних свят у місцях позбавлення волі релігійні і благодійні організації, а також діячів культури.
Також Держдепартамент виконання покарань доручив організувати святкові обіди і провести огляд зовнішнього вигляду ув'язнених.
При цьому рекомендується дозволити ув'язненим продовжений перегляд телепередач у святкові дні.
Разом з тим, за словами Хведюка, Держдепартамент виконання покарань визначив тільки основні напрямки з організації культурно-масових заходів у колоніях, а начальники місць позбавлення волі на свій розсуд, залежно від їхніх можливостей, визначать конкретний план заходів.
Крім цього, Держдепартамент виконання покарань доручив начальникам територіальних управлінь забезпечити посилення охорони правопорядку та безпеки в СІЗО і в'язницях під час новорічних і різдвяних свят і провести обшуки в камерах ув'язнення на наявність заборонених речей.
Нагадаємо, 12 грудня Верховна Рада оголосила амністію більше 3 тис. засуджених з нагоди 60-річчя проголошення Загальної декларації прав людини.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас