Ющенко не має наміру реагувати на ініціативу Ради щодо звільнення Стельмаха — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко не має наміру реагувати на ініціативу Ради щодо звільнення Стельмаха

940
Президент Віктор Ющенко не має наміру реагувати на ініціативу Верховної Ради щодо звільнення Володимира Стельмаха з посади голови Національного банку. Про це сказав перший заступник голови Секретаріату Президента Олександр Шлапак на брифінгу.
"Президент співробітничає зі Стельмахом як головою Національного банку та вважає, що таке співробітництво на сьогоднішній день є об'єктивно необхідним, і тому Президент на сьогоднішній день не збирається реагувати на постанову, прийняту Верховною Радою", - сказав Шлапак.
Він відзначив, що якщо Ющенко побачить необхідність звільнення Стельмаха, він це зробить сам без тиску Верховної Ради і Кабінету Міністрів.
Як повідомляло агентство, 26 грудня Верховна Рада зажадала від Президента Віктора Ющенка внести на її розгляд подання на звільнення Володимира Стельмаха з посади голови Національного банку, а також подання щодо кандидатури на посаду голови НБУ.
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вважає Ющенка відповідальним за економічну ситуацію в країні у випадку відмови звільнити голову Національного банку Стельмаха.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас