Єхануров: У держбюджеті-2009 кошти для будівництва житла для військових не передбачені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єхануров: У держбюджеті-2009 кошти для будівництва житла для військових не передбачені

Казна та Політика
280
У бюджеті для Міністерства оборони України на 2009 рік кошти на вирішення житлової проблеми військових не передбачені, сказав голова відомства Юрій Єхануров.
"Нам виділили по вчорашньому бюджету на житлове будівництво по загальному фонду нуль", - сказав міністр оборони під час урочистої церемонії передачі квартир військовослужбовцям у Севастополі в суботу.
Він проінформував, що в п'ятницю під час доопрацювання проекту державного бюджету для Міноборони до вже раніше зазначеної суми 6,9 млрд грн додали ще 490 млн грн.
"Таким чином, 7,4 млрд грн тепер у нас по загальному фонду. Це значно менше, ніж цього року. В 2008 році було практично 9 млрд грн", - сказав міністр.
За його словами, на будівництво житла для військових передбачені кошти по спеціальному фонду в бюджеті на 2009 рік.
Ю.Єхануров відзначив, що в цілому сума спеціального фонду становить 4,2 млрд грн.
"Немає реальності, щоб цей фонд наповнити", - підкреслив Ю.Єхануров, додавши, що у зв'язку із цим можна говорити, що коштів для будівництва нового житла для військових практично немає.
Міністр оборони України проінформував, що в цілому за 2008 рік у Севастопольському військовому гарнізоні видано 262 квартир військовослужбовцям. У той час, як Російська Федерація виділила своїм військовослужбовцям 50 квартир у Севастополі і Феодосії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас