Мексиканський мільярдер купив команду Honda "Формули-1" за 1 долар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мексиканський мільярдер купив команду Honda "Формули-1" за 1 долар

1949
Мексиканський мільярдер Карлос Слім став власником команди Honda автоперегонів "Формула-1", пише італійська La Stampa. Офіційно про угоду буде оголошено пізніше, але відомо, що за домовленістю з японською корпорацією Honda Слім придбав гоночну "конюшню" за символічну суму один долар. Він взяв на себе зобов'язання по всіх багатомільйонних витратах команди.
Таким чином, для команди Honda відкрилася можливість взяти участь у чемпіонаті автоперегонів "Формула-1" 2009 року. Раніше повідомлялося, що Honda Motor залишає "Формулу-1", за рахунок чого скоротить витрати принаймні на 20 млрд ієн (216 млн дол.).
За відомостями газети La Stampa, у перегонах майбутнього року кольори Honda будуть захищати британець Дженсон Батон і бразилець Бруно Сенна. Племінник легендарного гонщика Айртона Сенни змінив свого співвітчизника Рубенса Баррикелло.
Карлос Слім, що володіє, у числі іншого, телекомунікаційною імперією Telsel і фінансовою корпорацією Inbursa, в 2007 році був визнаний журналом Forbes найбагатшою людиною планети.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас