Гулей: "Ощадбанк" виплатив 2,5 млн грн авансових компенсацій постраждалим від вибуху будинку у Євпаторії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гулей: "Ощадбанк" виплатив 2,5 млн грн авансових компенсацій постраждалим від вибуху будинку у Євпаторії

192
ВАТ "Ощадбанк" виплатив 2,5 млн грн авансових компенсацій потерпілим у результаті вибуху будинку в Євпаторії. Про це повідомив голова правління "Ощадбанку" Анатолій Гулей.
"Комісія розглядала два варіанти операторів виплат - через "ПриватБанк" або "Ощадбанк". Наш проект угоди вже підписанийі, тому всі виплати будуть здійснюватися тільки через "Ощадбанк", - сказав А.Гулей. За його словами, "Ощадбанк" направив у Євпаторію 0,5 млн. грн. резервної суми на випадок виникнення додаткових виплат.
"Ми готові швидко та ефективно забезпечити громадян тими коштами, на які вони сьогодні розраховують. Банк працює в суботу і неділю в повноцінному режимі", - додав А.Гулей.
Як повідомляв УНІАН, вибух у п'ятиповерховому будинку №67 на вулиці Некрасова в Євпаторії трапився 24 грудня о 21.45. Зруйнований перший і другий під'їзди будинку. У результаті трагедії загинули 27 людей. Урятовано 21 людину, з них п'ятеро перебувають у лікарнях.
Кабінет міністрів виділив 70 млн. грн. на здійснення авансових платежів для виплат компенсацій громадянам, що постраждали в результаті вибуху житлового будинку в Євпаторії.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас