Більшість росіян впевнена, що проблем з виходом на роботу після довгих новорічних канікул у них не виникне — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більшість росіян впевнена, що проблем з виходом на роботу після довгих новорічних канікул у них не виникне

266
Компанія Profi Online Research опублікувала результати дослідження, присвяченого підбиттю підсумків року, що йде, і планам росіян на 2009 рік.
Дослідження проводилося методом інтерактивного опитування серед жителів міст-мільйонників. Окремий блок дослідження був присвячений питанню повернення в робочий ритм після тривалих новорічних свят.
Незважаючи на кризу, безробіття, що росте, і скорочення доходів багатьох сімей, до зустрічі нового року і Різдва росіяни готуються ґрунтовно. Деякі (13%) з жахом думають про те, як складно їм буде входити в робочий ритм і якими зусиллями доведеться змушувати себе працювати. Для 70% респондентів робота не здається чимсь страшним, чого варто дійсно боятися після затяжного відпочинку.
«Канікули» тільки допоможуть їм зібратися із силами. Інші 17% воліють адаптуватися поступово, що дозволить легко ввійти в трудовий ритм життя. У цілому, можна зробити висновок, що росіян не лякають настільки тривалі свята. Для 80% повернення до своїх посадових обов'язків не здається страшним: їхньому керівництву не доводиться вдаватися до використання якихось унікальних способів, щоб увести співробітників у робочий ритм - все відбувається саме собою.
Порядку 10% опитаних розповіли, що їхні керівники намагаються організувати день, намагаючись контролювати дотримання графіка роботи і вимагати виконання запланованого.
Для багатьох (9%) додаткові наради і зустрічі з керівництвом є прекрасним стимулом почати ефективно працювати.
А от на 1% росіян новорічні свята все-таки діють таким чином, що без кваліфікованої допомоги психологів обійтися ніяк не можна.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас