Банк Hypo Real Estate має намір скоротити понад половину співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Hypo Real Estate має намір скоротити понад половину співробітників

Казна та Політика
259
Німецький банк Hypo Real Estate Holding AG планує скоротити 1 тис. робочих місць - або більше половини своїх співробітників - до 2013 р.
Дві третини скорочень припадуть на підприємства за межами Німеччини, передає Associated Press. 800 людей планується звільнити в найближчі 3 роки, а ще 200 - до 2013 р. З допомогою таких кардинальних заходів банк планує скоротити річні витрати приблизно на 200 млн євро до 2011 р. і на 250 млн євро - до 2013 р. На даний момент штат компанії налічує 1,8 тис. людей.
Нагадаємо, 6 жовтня ц.р. уряд Німеччини і консорціум приватних банків погоджували план із порятунку компанії Hypo Real Estate Holding AG – провідного в країні банку, що працює на ринку нерухомості. На підтримку ліквідності Hypo Real Estate було вирішено виділити 50 млрд євро - на 15 млрд євро більше, ніж планувалося раніше. Банки та страхові компанії, залучені до порятунку Hypo Real Estate, погодилися збільшити свої кредитні лінії банку, який потребує допомоги.
Раніше уряд ФРН і Бундесбанк заявляли, що не можуть допустити банкрутства Hypo Real Estate. Компанія опинилася в критичному стані, після того, як її дочірнє підприємство Depfa Bank, що базується в Дубліні (Ірландія), заявило про неплатоспроможність.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас