Київрада прийняла рішення про встановлення мораторію на підвищення КМДА цін і тарифів на послуги ЖКГ для населення в І кварталі 2009р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада прийняла рішення про встановлення мораторію на підвищення КМДА цін і тарифів на послуги ЖКГ для населення в І кварталі 2009р.

Казна та Політика
567
Київська міська рада взяла за основу рішення про встановлення мораторію "Заборони" на підвищення Київською міською державною адміністрацією цін і тарифів на житлово-комунальні та інші послуги для населення в столиці в I кварталі 2009 р. За це рішення проголосували 118 депутатів.
Відповідно до документа, КМДА при формуванні бюджету на 2009 р. повинна передбачити кошти на відшкодування різниці в тарифах на послуги ЖКГ та інші.
За словами секретаря Київради Олеся Довгого, голова постійної комісії Київради з питань ЖКГ Юрій Бондар повинен проробити всі пропозиції, які пролунали від депутатів і на наступному пленарному засіданні 25 грудня Київрада прийме даний документ у цілому.
Також О.Довгий повідомив, що необхідно передбачити механізми фінансування такого рішення.
"Дуже важливо, щоб і Кабмін, що формує проект бюджету, і Верховна Рада не забули викласти у видатковій частині достатню кількість фінансування для нас (м.Києва), щоб ми могли виконати цей проект рішення і відповідно всі підприємства, які надають ці послуги, одержали як дотацію відповідні кошти, передбачені в Київському міському бюджеті", - відзначив він.
У свою чергу, мер Києва Леонід Черновецький повідомив журналістам, що йому "до лампочки" мораторій Київради.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас