Робітники зупиненого ЛАЗ мають намір у середу силою ввійти на підприємство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робітники зупиненого ЛАЗ мають намір у середу силою ввійти на підприємство

Казна та Політика
1159
Робітники Львівського автобусного заводу (ЛАЗ) у середу почнуть спробу силою ввійти на територію підприємства, повідомив у вівторок голова бюджетної комісії Львівської обласної ради Степан Давидяк.
"Сьогодні робітники спробують зайти на завод із представниками прокуратури, у яку звернулася президія Львівської обласної ради", - сказав він на засіданні міжвідомчої координаційної комісії із проблемних питань суб'єктів господарювання Львівської області.
За словами Давидяка, у середу з керівництвом заводу мають намір зустрітися представники територіальної інспекції праці у Львівській області, яких до цього часу на територію заводу не пускали.
У понеділок робітники ЛАЗа пікетували будівлю підприємства, зупиненого у зв'язку з відключенням електроенергії з 12 грудня. ЛАЗ заборгував "Львівобленерго" 330 тис. грн. Також близько тисячі робітників пікетували будівлю Трудового арбітражу, що розглядає суперечку між трудовим колективом та адміністрацією, а потім - і обласну адміністрацію.
За даними адміністрації, борги із зарплати на підприємстві становлять 6,7 млн грн.
У понеділок під час прес-конференції гендиректор ЛАЗ Сергій Челяпін сказав, що керівництво підприємства активно шукає гроші, щоб хоча б частково погасити заборгованість до 19 грудня і новорічних і різдвяних свят.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас