"КамАЗ" скоротив ще 3000 робочих місць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"КамАЗ" скоротив ще 3000 робочих місць

162
Камський автомобільний завод (КамАЗ) заявив про звільнення 3000 тимчасово прийнятих на роботу співробітників, а також про припинення прийому нових робітників. Про це повідомив генеральний директор "КамАЗа" Сергія Когогин.
На подібний крок російський автовиробник був змушений піти у зв'язку зі світовою фінансово-економічною кризою, що викликала різке зниження рівня продажів автомобілів.
При цьому Когогин відзначив, що проведене скорочення робочих місць може бути не останнім. Рішення про те, чи продовжаться звільнення на "КамАЗі", буде прийнято керівництвом фірми в першому кварталі наступного року виходячи із ситуації на світових ринках та економічної ситуації.
Раніше "КамАЗ" вже заявляв про свої плани зі скорочення через кризу 10% всіх робочих місць (близько 5000 співробітників), а також про зменшення інвестицій, запланованих на 2009 рік.
Як вже повідомлялося, звільнення повинні були торкнутися пенсіонерів та іноземних працівників. Всього на "КамАЗі" працює 54 тисячі чоловік, з яких 17 тисяч зайнято на виробництві.
КамАЗ (Камський автомобільний завод) - найбільший у Росії та СНД комплекс підприємств з виробництва великовантажних і легкових автомобілів, тракторів, дизельних двигунів і комплектуючих, розташований у Набережних Челнах (Татарстан, Росія).
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас