Черновецький вважає популізмом порушення АМКУ справи проти Києва за антиконкурентні дії під час підвищення тарифів на проїзд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький вважає популізмом порушення АМКУ справи проти Києва за антиконкурентні дії під час підвищення тарифів на проїзд

Казна та Політика
217
Мер Києва Леонід Черновецький вважає популізмом порушення Антимонопольним комітетом справи проти Київської міської державної адміністрації, комунальних підприємств "Київський метрополітен" і "Київпастранс" за ознаками порушення конкурентного законодавства під час підвищення тарифів на проїзд у транспорті.
Про це Українським Новинам повідомила прес-служба міськадміністрації.
"Ініційоване Мінекономіки й АМКУ порушення справи відносно КМДА... я розцінюю як звичайний політичний популізм", - цитує прес-служба Черновецького.
Мер вважає неприпустимим використання популізму в сфері формування і регулювання тарифів.
Як повідомляло агентство, 11 грудня АМКУ порушив справу проти Київміськадміністрації, "Київського метрополітену" і "Київпастрансу" за ознаками порушення конкурентного законодавства під час підвищення тарифів на проїзд у міському транспорті.
4 листопада Київміськадміністрація підвищила тарифи на проїзд у громадському транспорті в Києві в 3-4 рази до 1,5-2 гривень за поїздку.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас