Дніпропетровськ заморожує підготовку до Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дніпропетровськ заморожує підготовку до Євро-2012

Казна та Політика
454
Дніпропетровська область через економічну кризу припиняє підготовку до Євро-2012 на 6-8 місяців, заявив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Бондар.
За його словами, щонайменше на півроку згортають будівництво готелів, розважальних центрів та об'єктів інфраструктури. Світова економічна криза, що зачепила Україну, заявив Віктор Бондар, відбилася на можливостях бізнесу інвестувати кошти в великі інфраструктурні проекти.
"Кидатися в будівництво, нове будівництво, сьогодні ніхто не хоче. Тим більше, що дуже важко залучити кредити, тим більше, що дуже важко робити проекти на кредитних грошах, а власні кошти, на жаль, сьогодні не багато компаній мають", - відзначив Бондар.
За його прогнозом, добудовування об'єктів місцевої інфраструктури форсованими темпами буде лише в 2012 р., в останні перед фіналом чемпіонату місяці.
Зараз найгостріша проблема підготовки до Євро-2012 у Дніпропетровську - реконструкція міжнародного аеропорту. За словами Віктора Бондаря, він перебуває на грані банкрутства. У рамках проведення Євро-2012 Дніпропетровськ планує провести три матчі фіналу і прийняти 100 тис. уболівальників.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас