Honda скорочує робочі місця у Великобританії і Японії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda скорочує робочі місця у Великобританії і Японії

289
Другий за розміром японський виробник автомобілів Honda має намір зробити скорочення штату співробітників у Великобританії і Японії через світовий попит, що знизився.
Honda Motor Co. уже запропонувала програму дострокового виходу на пенсію для частини працівників на її заводі у Великобританії, однак керівництво компанії не стало повідомляти про точну кількість співробітників, які піддадуться звільненню.
Honda також скорочує 760 з 4300 своїх тимчасових працівників на чотирьох заводах компанії в Японії протягом наступних двох місяців.
Керівництво концерну відмовилося давати коментарі із приводу того, наскільки скорочення співробітників ударить по виробничих планах.
Honda Motor Company заснована Соїтіро Хондою наприкінці 30-х років як фірма з виробництва комплектуючих. Є японською компанією, що випускає легкові автомобілі і мотоцикли, а також різну спеціальну техніку поряд з різноманітними двигунами. Штаб-квартира Honda розташована у Токіо
Нагадаємо, у світі продовжують фіксувати спад продажів. Про сильне зниження заявили в Італії і Франції - на 29% та 14% відповідно. На 54% упали продажі в Естонії.
Крім того, про рекордно низькі продажі оголосила Іспанія. Тут показники скоротилися більш ніж в 2 рази і склали всього 63 тис. машин. Такого різкого падіння попиту на машини в Іспанії не було починаючи з 1982 року - машини стали купувати на 50% менше.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас